Wil je met mij werken?


Teksten voor online marketing en social media.

Ik ben je sparringpartner en zorg voor groei van jouw bedrijf door duidelijke communicatie en het verbeteren van processen. Door teksten en online trainingen voor je te schrijven of te bewerken. En door het digitaliseren en automatiseren van ongestructureerde tijdrovende processen krijg jij meer tijd om te doen waar je goed in bent. Ik denk mee over de beste strategie en aanpak, en voer taken voor je uit of schakel mijn collega's in.

 

Teksten voor online

Samen gaan we onderzoeken waar jij de meeste winst kunt behalen en een koers bepalen:

Wat past bij jouw bedrijf en hoe kan jij je de meeste winst behalen?
Hoe kunnen we de communicatie van jouw bedrijf laten aansluiten op je doelgroep en hoe zetten we dat op?
Welke teksten kan ik voor je schrijven en redigeren?
Zijn er terugkerende taken en hoe kunnen we die zoveel mogelijk automatiseren?
Welke ondersteuning kan ik geven bij het leveren van jouw diensten?
Waar kunnen we tijd besparen en meer resultaat en bedrijfsgroei realiseren?

 

Belangrijk is, dat ik niet zomaar ad-hoc brandjes voor je ga blussen.
Het gaat niet om veel volgers of veel likes op social media.
Jij wil jouw doelgroep bereiken en zorgen dat jouw dienst of product wordt aangekocht.
We kijken altijd naar je doelen en hoe we die op een efficiënte en doeltreffende manier gaan realiseren.

Plan vrijblijvend je gratis sessie in.

 

Met goede ondersteuning, krijg jij weer tijd krijgt om te doen waar je goed in bent. Ik zie vaak ondernemers die alles zelf willen doen en zich niet concentreren op dat waar ze goed in zijn. Ze denken vaak dat er geen ruimte is om personeel aan te nemen. Maar je kunt mij al inhuren met een abonnement vanaf 3 uur in de week. We houden vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Per klant is het anders, maar deze taken kan ik allemaal voor je uitvoeren:

Schrijven en redigeren van online trainingen, nieuwsberichten, webteksten, whitepapers, blogs, brochures, etc.
Uitzetten van je (content) marketing strategie
Teksten voor je online marketing en social media
Inrichten van Autorespond-systemen (mailsystemen) en andere handige tools
Website-teksten en beheer
Schrijven, opmaken en versturen van je digitale nieuwsbrief
Draaiboeken/handleidingen schrijven
En nog veel meer!

 

 

Meer klantenTeksten voor onlinegroei

Hoe werkt het en wat levert het op?

Doordat ik je online trainingen, marketing en communicatie, of juist specifieke projecten uit handen neem en help bij het automatiseren van terugkerende taken kan jij je tijd besteden aan dingen waar jij goed in bent en om je bedrijf te laten groeien. Ik verzorg al je teksten voor online communicatie. Doordat ik me goed kan inleven kan ik zo schrijven dat jouw dienst of product de aandacht krijgt die het verdient en dat jouw potentiële klanten het willen lezen.

Virtueel betekent op afstand online werken. Ik werk vanaf mijn eigen werkplek in de Cloud met programma’s zoals Dropbox, E-mail, Skype en andere handige tools.  Hierdoor kunnen we efficiënt samenwerken en blijf je eenvoudig op de hoogte van de stand van zaken. Een ander belangrijk aspect is dat een VA met de uitvoering van alledaagse taken niet fulltime bezig is. Want dat ben jij ook niet. Er is al een abonnement vanaf 3 uur per week. Overleg hebben we telefonisch of via video-call. Al naar gelang de behoefte spreken we ongeveer 1 x per half jaar live met elkaar af.

Teksten voor online


Al je teksten voor online marketing en social media in 1 abonnement

Afhankelijk van jouw behoefte en budget kies je uit verschillende abonnementen vanaf 3 uur per week. We bepalen samen wat je nodig hebt, en welke taken je uit handen wilt geven.

Waar kan jij de meeste winst mee behalen
Hoeveel uren er nodig zijn voor een klus
Welk uren-pakket met welk tarief daar het beste bij past
Hoe vaak en hoe er overleg is. Bijvoorbeeld face-to-face of via skype

Als ik zelf geen tijd heb voor een opdracht, of je zoekt een vaardigheid waar ik niet over beschik, dan zorg ik via mijn netwerk dat de klus toch wordt geklaard.

Een abonnement heeft als voordeel dat de prijs per uur lager wordt als het pakket/abonnement groter wordt. Daarnaast reserveer ik uren voor jou op basis van jouw afgenomen abonnement. Zo weet je dat ik altijd genoeg tijd voor jou beschikbaar heb.

Is een abonnement duur?

Door het werken met abonnementen kan jij zelf bepalen voor hoeveel uur je mij wilt inzetten. Je kiest een pakket en je weet van tevoren precies hoeveel dat kost. Als de werkzaamheden groeien, kan je kiezen voor een uitgebreider pakket. De opzegtermijn is een maand, dus je zit nergens voor lange tijd aan vast, en er is wel continuïteit. Ieder uur dat jij bezig bent met werk dat je door een VP kan laten doen, kan een VP sneller en goedkoper.

 

Hoeveel tijd ben jij kwijt aan al je teksten voor online marketing? Vergelijk je eigen uurtarief met dat van een Virtuele Professional en reken uit je winst!

En wat dacht je van deze voordelen:

Geen werkplek en apparatuur aanschaffen
Belastingen, verzekeringen, vakantiegeld, en ziektekosten betaalt jouw VP zelf
Jouw VP zorgt zelf voor training en opleidingen
Continuïteit en samenwerking, maar je zit nergens aan vast


Proefperiode en op maat

Er is een proefperiode van 3 maanden, waarin je het servicepakket zonder opzegtermijn kan stopzetten. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor onverwachte klussen is er een uurtarief met een minimum van 3 uur. Je kan mij ook inzetten voor een specifiek project. We spreken dan vooraf een afgebakend bedrag af.

 

Bekijk de pakketten en de prijzen

Plan vrijblijvend een afspraak in mijn digitale agenda op een moment dat het jou uitkomt neem gerust contact op via mijn contapagina.

Teksten voor online

Mijn ideale klant

Je hebt een goedlopend en succesvol bedrijf met betalende klanten, en je ziet kansen om te groeien. Je wil meer tijd overhouden voor je klanten. Jouw team heeft uitbreiding nodig!

 

Jij zoekt ondersteuning voor het schrijven van teksten voor online marketing en social media en het inrichten van processen want je stelt jezelf de volgende vragen:

  • Er zijn zoveel kansen en mogelijkheden, hoe kun je jouw online marketing en processen goed organiseren?
  • Wat moet je kiezen en hoe doe je dat op manier die past bij jou en je doelgroep?
  • Hoe krijg je meer klanten doordat jouw communicatie echt is afgestemd op jouw doelgroep?

 

Met jouw bedrijf help je anderen bij groei en ontwikkeling op het gebied van gezondheid, zakelijk of creatief. Door middel van coaching/training, of misschien wel met journalistiek, events, lifestyle of consulting. Mijn klant is professioneel, creatief, zakelijk en enthousiast.

 

Teksten voor online

Als jij gaat voor ontwikkeling en uitdaging voor jezelf en je klanten, dan ben ik jouw VP.

 

Omdat ik virtueel werk - online -, werk ik voor ondernemers in heel Nederland. En omdat elke ondernemer anders is, bepalen we samen waar jij behoefte aan hebt. Zo krijg je precies de ondersteuning die jij zoekt.

 

Plan hier je vrijblijvende afspraak  of neem gerust contact op.