Tekst

en

content

specialist

De allerbeste teksten

en content

voor

jouw

doelgroep!

 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Hoe kan ik je helpen?

Natuurlijk wil je hoger scoren in zoekmachines en meer bezoekers naar je website trekken. Maar om dat te doen, heb je goede inhoud nodig. 

En dat is waar ik om de hoek kom kijken. Als professioneel communicatie- en online marketingspecialist, kan ik je helpen met het creëren van boeiende, doelgroepgerichte en converterende content die je zal helpen je online doelen te bereiken. 

Of je nu website content, blogs, posts, of andere content nodig hebt, ik kan je helpen de resultaten te krijgen waar je naar op zoek bent. En omdat mijn uurtarief lager is dan dat van jou, bespaar je uiteindelijk op je kosten. Én op tijd natuurlijk. 

Dus als je er klaar voor bent om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact met me op en laten we aan de slag gaan!

Het kan al vanaf 3 uur in de week. Flexibel, zonder dat je ergens aan vast zit.

Het brengt jou:
1. Tijdswinst
2. Concreet resultaat
3. Ruimte om op belangrijke zaken te focussen
4. Of zelfs omzetverhoging c.q. kostenbesparing

TRAININGSMATERIAAL

Heb je behoefte aan aanvullend inkomen maar geen tijd of niet de kennis om een online training of ander kennismateriaal te maken?

Ik maak van de input van jouw live training of ander informatiemateriaal een complete online training met tekst, beeld en werkboek.

Ik weet me te verplaatsen in jouw aanbod en jouw doelgroep en maak teksten die duidelijk zijn voor de deelnemers en die passen bij jou en je bedrijf.

DUIDELIJKE TEKSTEN OM VRAGEN TE VOORKOMEN

Ben jij of je team veel tijd kwijt met het beantwoorden van vragen van klanten? Dat kan anders!

Ik maak een Q&A pagina of (her)schrijf de teksten van jouw website of je trainingsmateriaal, zodat de informatie goed aansluit op het niveau van de lezer en makkelijk te begrijpen is.

Zo ben jij geen tijd meer kwijt aan het beantwoorden van steeds weer dezelfde telefoontjes en mails met vragen. Een Q&A pagina is ook nog eens goed voor jouw vindbaarheid in zoekmachines.

HANDLEIDINGEN – INSTRUCTIES

Gebruiksaanwijzingen, draaiboeken en procesbeschrijvingen zorgen voor snel inwerken van nieuwe medewerkers. En bij ziekte kunnen taken makkelijk en snel worden overgenomen.  Je bespaart tijd en geld.

Ik schrijf de instructies, draaiboeken en gebruiksaanwijzingen zo, dat ze duidelijk zijn voor elke nieuwe medewerker of invaller.

Zo kost de continuïteit en de groei van je bedrijf  je nagenoeg geen kostbare tijd meer.

CONTENT – ONLINE MARKETING – TEKSTEN

Ik schrijf de teksten voor je blogs, social media, je website, marketing funnels en meer. Teksten die binnenkomen bij je klanten en ze tot actie aanzet.

Met de juiste teksten die afgestemd zijn op je doelgroep onderscheid jij je van je concurrenten. Je bereikt jouw ideale doelgroep. 

Als gecertificeerd trainer in communicatie- en gedragsvoorkeuren stem ik jouw teksten beter af op jouw aanbod en je (potentiële) klanten. Ik schrijf ook je marketingplan en zorg dat jouw communicatie beter en efficienter wordt ingezet.

SPARRINGPARTNER

Je hoeft niet alles alleen te doen Als je ondernemer bent. Jij hebt een product of dienst te verkopen en dat is waar je goed in bent. En daar komt jouw omzet vandaan!

Ik ben je sparringpartner en zorg voor groei van jouw bedrijf door super duidelijke communicatie die jouw doelgroep aanspreekt en die je tijd bespaart omdat het duidelijk is, en vragen voorkomt.

Ik denk mee over de beste strategie en aanpak, en voer taken voor je uit of schakel mijn collega’s in. Zo krijg jij meer tijd voor je klanten en meer omzet.

diensten

  

Bespaar tijd, geld & stress

 

>> Betaalbaar: je kunt me inhuren vanaf 3 uur per week

>> Beschikbaar: we spreken af hoeveel tijd ik voor je reserveer

>> Betrouwbaar: je weet vooraf waar je aan toe bent

>> Flexibel: we passen het pakket aan op wat jij nodig hebt

>> Opzegbaar: je zit nergens aan vast

>> Besparen: mijn tarief is lager dan wat jij zelf kost als je alles zelf doet

>> Kwaliteit: ik heb jarenlange ervaring en lever kwaliteit

>> Sparren: ik denk met je mee en kom met tips en advies

 

10 tips waarom je een Virtueel Assistant (VA/VP) moet inhuren:

Inhuren vanaf 3 uur per week

Een VA/VP werkt vanaf eigen locatie – geen overheadkosten

Geen werkgeverslasten 

Een VA/VP is op de hoogte en zorgt zelf voor opleidingen 

Een VA/VP heeft een groot (kennis)netwerk

Flexibel inzetbaar op projectbasis of 1 maand opzegtermijn

Goedkoper uurtarief bij meer uren

Jij krijgt tijd om te doen waar je goed in bent

Een flexibel pakket afgestemd op wat jij nodig hebt

Je zit nergens aan vast met 1 maand opzegtermijn

Ik bel je terug!

 

Phone

06 83693581

Email

joan@tohandle.nl