VIRTUEEL MANAGER | VP | VA

Wat kan ik voor je doen?

Ik ben sparringpartner en zorg voor groei van jouw bedrijf door duidelijke communicatie en het verbeteren van processen. Door teksten en online trainingen voor je te schrijven of te bewerken. En ik help je met digitaliseren en automatiseren van ongestructureerde tijdrovende processen. Ik denk mee over de beste strategie en aanpak, en voer zelf taken voor je uit of schakel mijn collega's in. Samen gaan we onderzoeken waar jij de meeste winst kunt behalen en een koers bepalen:

* Wat past bij jouw bedrijf en hoe kan jij je de meeste winst behalen?
* Welke communicatie past bij je doelgroep en hoe zetten we dat op?
* Welke processen zijn er en hoe kunnen we die zoveel mogelijk automatiseren?
* Welke ondersteuning kan ik geven bij het leveren van jouw diensten?
* Hoe kunnen we tijd besparen en meer resultaat en bedrijfsgroei realiseren?

 

Belangrijk is, dat ik niet zomaar ad-hoc brandjes voor je ga blussen.
We kijken altijd naar je doelen en hoe we die op een efficiënte en doeltreffende manier gaan realiseren. 

 

Plan direct afspraak in in mijn digitale agenda, of lees eerst verder voor meer informatie.

 

Van de 20% van de taken waar jij echt goed in bent, komt 80% van jouw omzet vandaan. Dus als jij je omzet wilt vergroten, dan is het belangrijk dat je niet alle werkzaamheden zelf blijft doen. Met goede ondersteuning, krijg jij weer tijd krijgt om te doen waar je goed in bent. Ik zie vaak ondernemers die alles zelf willen doen en zich niet concentreren op dat waar ze goed in zijn. Ze denken vaak dat er geen ruimte is om personeel aan te nemen. Maar je kan mij al inhuren met een abonnement vanaf 3 uur in de week. We houden vooraf een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Per klant is het anders, maar deze taken kan ik allemaal voor je uitvoeren:

* Schrijven en redigeren van online trainingen, nieuwsberichten, webteksten, whitepapers, blogs, brochures, etc.
* Uitzetten van je (content) marketing strategie
* Uitvoeren van je social media en online marketing
* Inrichten van Autorespond-systemen (mailsystemen) en andere handige tools
* Beheer of make-over van je website
* Schrijven, opmaken en versturen van je digitale nieuwsbrief
* Draaiboeken/handleidingen schrijven
* Klantvragen beantwoorden
* Contact met locaties en leveranciers
* En nog veel meer!

 

www.joandevuijst.nlwww.ToHandle.nlicoon statistiek

 

 

 

Hoe werkt het en wat levert het op?

@JOANDEVUIJST.NLDoordat ik je online trainingen, marketing en communicatie, of juist specifieke projecten uit handen neem en help bij het automatiseren van zoveel mogelijk processen kan jij je tijd besteden aan dingen waar jij goed in bent en om je bedrijf te laten groeien.

Virtueel betekent op afstand online werken. Ik werk vanaf mijn eigen werkplek in de Cloud met programma’s zoals Dropbox, E-mail, Skype en andere handige tools.  Hierdoor kunnen we efficiënt samenwerken en blijf je eenvoudig op de hoogte van de stand van zaken. Een ander belangrijk aspect is dat een VA met de uitvoering van alledaagse taken niet fulltime bezig is. Want dat ben jij ook niet. Er is al een abonnement vanaf 3 uur per week. Overleg hebben we telefonisch of via video-call. Al naar gelang de behoefte spreken we ongeveer 1 x per half jaar live met elkaar af.


Abonnementen

Afhankelijk van jouw behoefte en budget kies je uit verschillende abonnementen vanaf 3 uur per week. We bepalen samen wat je nodig hebt, en welke taken je uit handen wilt geven.

* Waar kan jij de meeste winst mee behalen
* Hoeveel uren er nodig zijn voor een klus
* Welk uren-pakket met welk tarief daar het beste bij past
* Hoe vaak en hoe er overleg is. Bijvoorbeeld face-to-face of via skype

Als ik zelf geen tijd heb voor een opdracht, of je zoekt een vaardigheid waar ik niet over beschik, dan zorg ik via mijn netwerk dat de klus toch wordt geklaard.

Een abonnement heeft als voordeel dat de prijs per uur lager wordt als het pakket/abonnement groter wordt. Daarnaast reserveer ik uren voor jou op basis van jouw afgenomen abonnement. Zo weet je dat ik altijd genoeg tijd voor jou beschikbaar heb.

Is het duur?

Door het werken met abonnementen kan jij zelf bepalen voor hoeveel uur je jouw VP wilt inzetten. Je kiest een pakket en je weet van tevoren precies hoeveel dat kost. Als de werkzaamheden groeien, kan je kiezen voor een uitgebreider pakket. De opzegtermijn is een maand, dus je zit nergens voor lange tijd aan vast, en er is wel continuïteit. Ieder uur dat jij bezig bent met werk dat je door een VP kan laten doen, kan een VP sneller en goedkoper.

 

 

Vergelijk je eigen uurtarief met dat van een Virtuele Professional en reken uit je winst!

 

En wat dacht je van deze voordelen:

* Geen werkplek en apparatuur aanschaffen
* Geen belastingen, verzekeringen, vakantiegeld, en ziektekosten betalen.
* Jouw VP zorgt zelf voor training en opleidingen
* Continuïteit en samenwerking, maar je zit nergens aan vast.


Proefperiode en op maat

Er is een proefperiode van 3 maanden, waarin je het servicepakket zonder opzegtermijn kan stopzetten. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor onverwachte klussen is er een uurtarief met een minimum van 3 uur. Je kan mij ook inzetten voor een specifiek project. We spreken dan vooraf een afgebakend bedrag af.

 

Bekijk de pakketten en de prijzen

Plan een afspraak in in mijn digitale agenda:  of neem gerust contact op.

 

Mijn ideale klant

www.ToHandle.nlJe bent trots op je bedrijf en durft het aan om stappen te zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Je helpt anderen bij groei en ontwikkeling op het gebied van gezondheid, zakelijk of creatief. Door middel van coaching/training, of misschien wel met journalistiek, events, lifestyle of consulting. Mijn klant is professioneel, creatief, zakelijk en enthousiast. Je hebt een goedlopend bedrijf met betalende klanten, je bent succesvol, maar je wilt groeien. En meer tijd overhouden voor je klanten.

 

Als jij gaat voor ontwikkeling en uitdaging voor jezelf en je klanten, dan ben ik jouw VP.

 

Omdat ik virtueel werk - online -, werk ik voor ondernemers in heel Nederland. En omdat elke ondernemer anders is, bepalen we samen waar jij behoefte aan hebt. Zo krijg je precies de ondersteuning die jij zoekt.

 

Plan een afspraak in in mijn digitale agenda:  of neem gerust contact op.