e Groei

 

Over Joan

 

Ik heb jarenlang voor allerlei toffe bedrijven gewerkt. In allerlei leuke en leerzame functies. Communicatie en marketing was steeds de rode draad, en daar heb ik verschillende opleidingen in gevolgd. In 2014 ben ik voor mezelf begonnen. Als geaccrediteerd trainer in gedrags- en communicatievoorkeuren, en als online marketing en communicatiespecialist. De combinatie van trainingen geven en lekker vanaf mijn werkplek met teksten stoeien vond ik erg fijn. Inmiddels heb ik eindelijk marketingregel #1 opgevolgd en heb ik mijn niche gekozen: tekstschrijver! Omdat ik dat het leukst vind, spelen met woorden.

Ik hou van duidelijke en eenvoudige communicatie; leesbaar en simpel. Dat vind ik belangrijk en daar kan ik mijn creativiteit in kwijt. Iets heel saais zo uitleggen dat het toch interessant wordt. Of iets ingewikkelds zo vertellen dat iedereen het begrijpt. Dat deed ik al als Productmanager Beleggen bij een bank. Dat ik niets van beleggen wist, was juist een voordeel. Als ik het snapte, snapte iedereen het.

Met ToHandle werk ik voor ervaren ondernemers en MKB-bedrijven in diverse branches en sectoren. Ik ontwikkel een marketingstrategie en schrijf teksten voor interne en externe communicatie. Of het nu blogs, social mediacontent, werkinstructies, handleidingen of trainingsmateriaal is, ik zorg dat de teksten passen bij de uiting en de doelgroep.

Een eigen bedrijf beginnen was superspannend. Maar door te investeren in goede opleidingen en met de hulp van leuke slimme mensen, doe ik dit al sinds 2014 en ik zou niet anders meer willen. En ik blijf natuurlijk steeds leren, vallen en opstaan.

Dat AI het vak van tekstschrijvers zal vervangen of uithollen ben ik niet bang voor. Je kunt het gebruiken, slim inzetten, maar als je geen verstand van schrijven hebt, kom je (voorlopig) met AI nog niet ver. Dan krijg je onpersoonlijk geknoei vol fouten.

 

Joan in het kort

Ik ben een daadkrachtige organisator die complexe zaken simpel maakt. Ik verbind afdelingen, stroomlijn processen, weet ingewikkelde strategie/beleid in realiteit te brengen, waarbij ik inhoud en mensen samenbreng. Ik verplaats mij in anderen en weet wat mensen beweegt. Ik breng structuur en rust.

De expertise die ik meeneem varieert van uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kennisoverdracht, communicatie, online marketing, klantcontacten, projecten, trainingen, digitalisering, en administratie.

Daadkracht / zelfstarter / verbinder
Opmerkzaam / betrokken / empathisch
Analyseren / creëren / oplossingsgericht
Oprecht / authentiek / integer

Vuurtje

Mijn vuurtje gaat branden als ik ondernemers die zich bezighouden met ontwikkeling en groei kan helpen om hun ideale klanten te vinden. Dat doe ik met communicatie die echt bij je doelgroep past. Teksten (copywriting) en content die het gedrag van je doelgroep echt beïnvloeden omdat je contact met ze maakt. Doordat je op ze afstemt en ‘de juiste taal’ spreekt of schrijft. Want jij wil zoveel mogelijk mensen verder helpen met jouw aanbod.

 

Waarom zou je met mij willen werken?

Met opleidingen in mode, kunst en communicatie ben ik mij uiteindelijk gaan verdiepen in online marketing. Na een aantal heel verschillende toffe banen heb ik 17 jaar bij een grote bank gewerkt als productmanager met communicatie als specialisme. De combinatie van creativiteit en kennis van de zakelijke wereld is mijn kracht. Een zakelijke wereld waar je niet ver komt met alleen een mooi verhaal. Waar je plannen, processen en structuur nodig hebt om nieuwe ideeën waar te maken.

A dream written down with a date becomes a GOAL.

A goal broken down into steps becomes a PLAN.

A plan backed by ACTION makes your dreams come true.”

– Greg Reid

Ik ken jouw wereld goed!

Ik weet wat er speelt, bij jou en je doelgroep. Ik heb jarenlange ervaring in online marketing en communicatie en ben gecertificeerd trainer in communicatievoorkeuren (Insights Discovery), waardoor ik effectief kan afstemmen op verschillende soorten mensen en communicatiestijlen. En ik ben zelf ook ondernemer, dus ik weet hoe het voor jou is om een bedrijf te hebben. En wat daar allemaal bij komt kijken.

Mijn aanpak is creatief, professioneel en resultaatgericht

Ik heb diverse marketing en communicatieopleidingen gevolgd bij SRM, Tias Business School, Frankwatching Academy en bij de Academie voor Virtueel Professionals. Met de opleiding Virtueel Succes heb ik mij gespecialiseerd in online marketing en online ondernemerschap. Inmiddels ben ik ook docent geweest bij de Academie voor Virtueel Professionals om collega VA’s en VP’s op te leiden. De laatste jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in tekstschrijven en dat combineer ik met mijn kennis van verschillende doelgroepen door mijn ervaring als trainer in communicatievoorkeuren (Insights Discovery). Ik kan mij inleven in elke klant en elke branch.

 

Dit is wat ik wil

Ik wil met plezier en in goede samenwerking met mijn klanten mooie resultaten neerzetten. Groei en ontwikkeling realiseren op een professionele, creatieve en inspirerende manier. Commercieel én met aandacht voor de menselijke maat. Met klanten die ondernemend en creatief zijn en een bedrijf hebben waarin ruimte is om te groeien en op te schalen.

Samenwerken

ToHandle werkt samen met veel andere ondernemers. Als ik een opdracht zelf niet kan doen, dan heb ik een groot netwerk van ervaren collega’s die ik voor je kan inschakelen.

Laten we een (virtuele) kop koffie drinken!

Ik maak graag een keer kennis met je om te zien wat ik voor je kan betekenen. We kunnen skypen, bellen of ergens afspreken. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Kies een moment in mijn agenda waarop het jou uitkomt of kijk even hier hoe je mij kunt bereiken.

 

Ga jij voor ontwikkeling en uitdaging voor jezelf en voor je klanten? Dan ben ik jouw communicatiespecialist!

Digitale groet,

Joan de Vuijst

Ik heb opleidingen gevolgd bij de Academie voor Virtueel Professionals. 
Wil jij je ook ontwikkelen tot een professionele VP, lees dan verder op de site of geef je op bij  Academie voor Virtueel Professionals:

  groei