e Groei

 

Dit is Joan!

 

Ik heb jarenlang voor allerlei toffe bedrijven gewerkt. In allerlei leuke en leerzame functies. Bij hele kleine bedrijfjes, MKB en ook jarenlang met heel veel plezier bij een groot corporate bedrijf. Ik heb het overal erg naar mijn zin gehad en heb keihard gewerkt.

Communicatie en marketing was steeds de rode draad, en daar heb ik verschillende opleidingen in gevolgd. Ik houd van duidelijke en eenvoudige communicatie; leesbaar en simpel. Dat vind ik belangrijk en daar kan ik mijn creativiteit in kwijt.

Of het nou interne communicatie, externe communicatie, marketingstrategie, werkinstructies, handleidingen, of trainingsmateriaal is, ik leef er helemaal van op als ik iets duidelijk en goed kan uitleggen.

Ik had leuk afwisselend werk, leuke collega’s, leerde veel en had super fijne arbeidsvoorwaarden. Ik had het naar mijn zin. Totdat ik het gevoel kreeg dat ik verder wilde. Na een mooi en boeiend loopbaantraject en nieuwe opleidingen koos ik ervoor om ondernemer te worden. Om verder te groeien. Eigen kansen te creëren. Dat was super spannend. Maar door te investeren in mijzelf met goede opleidingen en met de hulp van leuke slimme mensen, heb ik mij gespecialiseerd in communicatievoorkeuren en online marketing. Én natuurlijk steeds lerend en met vallen en opstaan, ………… heb ik met ToHandle mijn droom gerealiseerd. Inmiddels wil ik niets anders meer dan zelfstandig ondernemer zijn.

 

Joan in het kort

Ik ben een daadkrachtige organisator die complexe zaken simpel maakt. Ik verbind afdelingen, stroomlijn processen, weet ingewikkelde strategie/beleid in realiteit te brengen, waarbij ik inhoud en mensen samenbreng. Ik verplaats mij in anderen en weet wat mensen beweegt. Ik breng structuur en rust.

De expertise die ik meeneem varieert van uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van kennisoverdracht, communicatie, online marketing, klantcontacten, projecten, trainingen, digitalisering, en administratie.

Daadkracht / zelfstarter / verbinder
Opmerkzaam / betrokken / empathisch
Analyseren / creëren / oplossingsgericht
Oprecht / authentiek / integer

Vuurtje

Mijn vuurtje gaat branden als ik ondernemers die zich bezighouden met ontwikkeling en groei kan helpen om hun ideale klanten te vinden. Dat doe ik met communicatie die echt bij je doelgroep past. Teksten (copywriting) en content die het gedrag van je doelgroep echt beïnvloeden omdat je contact met ze maakt. Doordat je op ze afstemt en ‘de juiste taal’ spreekt of schrijft. Want jij wil zoveel mogelijk mensen verder helpen met jouw aanbod.

Waarom zou je met mij willen werken?

Met opleidingen in mode, kunst en communicatie ben ik mij uiteindelijk gaan verdiepen in online marketing. Na een aantal heel verschillende toffe banen heb ik 17 jaar bij een grote bank gewerkt als productmanager met communicatie als specialisme. De combinatie van creativiteit en kennis van de zakelijke wereld is mijn kracht. Een zakelijke wereld waar je niet ver komt met alleen een mooi verhaal. Waar je plannen, processen en structuur nodig hebt om nieuwe ideeën waar te maken.

A dream written down with a date becomes a GOAL.

A goal broken down into steps becomes a PLAN.

A plan backed by ACTION makes your dreams come true.”

– Greg Reid

Ik ken jouw wereld goed!

Ik weet wat er speelt, bij jou en je doelgroep. Ik heb jarenlange ervaring in online marketing en communicatie en ben gecertificeerd trainer in communicatievoorkeuren (Insights Discovery), waardoor ik effectief kan afstemmen op verschillende soorten mensen en communicatiestijlen. En ik ben zelf ook ondernemer, dus ik weet hoe het voor jou is om een bedrijf te hebben. En wat daar allemaal bij komt kijken.

Mijn aanpak is creatief, professioneel en resultaatgericht

Ik heb diverse marketing en communicatieopleidingen gevolgd bij SRM, Tias Business School, Frankwatching Academy en bij de Academie voor Virtueel Professionals. Met de opleiding Virtueel Succes heb ik mij gespecialiseerd in online marketing en online ondernemerschap. Inmiddels ben ik ook docent geweest bij de Academie voor Virtueel Professionals om collega VA’s en VP’s op te leiden. De laatste jaren heb ik mij ook gespecialiseerd in tekstschrijven en dat combineer ik met mijn kennis van verschillende doelgroepen door mijn ervaring als trainer in communicatievoorkeuren (Insights Discovery). Ik kan mij inleven in elke klant en elke branch.

 

Dit is wat ik wil

Ik wil met plezier en in goede samenwerking met mijn klanten mooie resultaten neerzetten. Groei en ontwikkeling realiseren op een professionele, creatieve en inspirerende manier. Commercieel én met aandacht voor de menselijke maat. Met klanten die ondernemend en creatief zijn en een bedrijf hebben waarin ruimte is om te groeien en op te schalen.

Samenwerken

ToHandle werkt samen met veel andere ondernemers. Als ik een opdracht zelf niet kan doen, dan heb ik een groot netwerk van ervaren collega’s die ik voor je kan inschakelen.

Laten we een (virtuele) kop koffie drinken!

Ik maak graag een keer kennis met je om te zien wat ik voor je kan betekenen. We kunnen skypen, bellen of ergens afspreken. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.

Kies een moment in mijn agenda waarop het jou uitkomt of kijk even hier hoe je mij kunt bereiken.

 

 

Ga jij voor ontwikkeling en uitdaging voor jezelf en voor je klanten? Dan ben ik jouw communicatiespecialist!

Digitale groet,

Joan

Ik heb opleidingen gevolgd bij de Academie voor Virtueel Professionals. 
Wil jij je ook ontwikkelen tot een professionele VP, lees dan verder op de site of geef je op bij  Academie voor Virtueel Professionals:

groei

  groei