Over Joan

Groei

Talenten en groei. Ik geloof in talenten en groei

Jarenlang heb ik voor allerlei toffe bedrijven gewerkt, in verschillende functies. Van heel kleine bedrijfjes tot MKB en ook jarenlang met heel veel plezier bij een grote corporate. Wat heb ik hard gewerkt en veel geleerd. En wat een leuke collega's en lol heb ik gehad!

In al die functies was de rode draad communicatie en marketing steeds de rode draad en op een gegeven ogenblik ben ik daar ook opleidingen in gaan volgen. Zoals bij Tias Businessschool en het SRM. Duidelijke communicatie is waar ik voor sta, waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben. Ik had leuk afwisselend werk, leuke collega's en super fijne arbeidsvoorwaarden. En toch liep alles anders en koos ik ervoor om verder te groeien. Eigen kansen te creëren. En ..... ondernemer te worden. Ik vond het superspannend. Maar door te investeren in goede opleidingen en met de hulp van leuke slimme mensen, én natuurlijk al lerend en met vallen en opstaan............ heb ik met Tohandle mijn droom kunnen realiseren. En nu zou ik niet anders meer willen!

 

Waarom doe ik het?

Ik geloof in talenten en groei. Als jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dan sta je in je kracht. Je krijgt energie, wordt er blij van en bereikt meer. En als jouw bedrijf andere mensen helpt om zich te ontwikkelen, dan worden daar weer andere mensen blij van. En dat is wat ik wil: mensen die blij worden van hun werk en zich ontwikkelen en groeien. Want ik geloof dat de wereld daar beter en leuker van wordt.

Mijn vuurtje gaat branden door ondernemers die zich bezighouden met ontwikkeling en groei, te ondersteunen met datgene waar ik goed in ben. Zoals teksten afstemmen op een doelgroep. Helder en duidelijk communiceren. Simpel! En dat pas ik toe op online marketing, social media, communicatie en productlanceringen. Terugkerende taken gaan we digitaliseren en ik denk mee over jouw doelen en strategie. Als ik dat doe, ben ik helemaal in mijn element.

 

Why me?

Met opleidingen in mode, communicatie en kunst ben ik mij uiteindelijk verder gaan verdiepen in marketing en communicatie. Na een aantal heel verschillende toffe banen heb ik 17 jaar bij een grote bank gewerkt als product/formulemanager. De combinatie van creativiteit en kennis van de zakelijke wereld is mijn kracht.

Het maakt mijn aanpak creatief, professioneel en resultaatgericht.

Ik ben geaccrediteerd Insights trainer en geef workshops Insights Discovery over effectief afstemmen op verschillende soorten mensen en communicatiestijlen. En ik ben zelf ook ondernemer.

 

Dus ik ken jouw wereld goed. Ik weet wat er speelt, bij jou en je doelgroep.

Ik heb diverse marketing en communicatieopleidingen gevolgd bij SRM, Tias Business School en bij de Academie voor Virtueel Professionals. Met de opleiding Virtueel Succes heb ik mij gespecialiseerd in online marketing en online ondernemerschap. Inmiddels ben ik ook docent geweest bij de Academie voor Virtueel Professionals om collega VA's en VP's op te leiden.

 

Dit is wat ik wil

Met plezier en in goede samenwerking met mijn klanten mooie resultaten neerzetten. Groei en ontwikkeling realiseren op een professionele en inspirerende manier.

Commercieel én met aandacht voor de menselijke maat.

Met klanten die zelf ondernemend en creatief zijn en die een bedrijf hebben dat eraan toe is om te groeien en op te schalen.

ToHandle werkt samen met veel andere ondernemers. Als ik een opdracht zelf niet kan doen, dan heb ik een groot netwerk van ervaren collega's die ik voor je kan inschakelen.

 

Laten we een (virtuele) kop koffie drinken!

Ik maak graag een keer kennis met je om te zien wat ik voor je kan betekenen. We kunnen skypen, bellen of ergens afspreken. Helemaal vrijblijvend natuurlijk.
Kies een moment in mijn agenda waarop het jou uitkomt of kijk even hier hoe je mij kunt bereiken.

 

Ga jij voor ontwikkeling en uitdaging voor jezelf en voor je klanten? Dan ben ik jouw VA!

Digitale groet,

 

groei

Ik heb opleidingen gevolgd bij de Academie voor Virtueel Professionals. 
Wil jij je ook ontwikkelen tot een professionele VP, lees dan verder op de site of geef je op bij  Academie voor Virtueel Professionals:

 Klik hier om je op te geven bij de Academie voor Virtueel Professionals

groei

groei groei groei groei