Toen ik mijn baan kwijtraakte was ik behoorlijk in paniek! Midden in een crisis en geen idee wat ik nu moest doen. Ook toen lagen de banen niet bepaald voor het oprapen. Bovendien, wat kan ik nu eigenlijk?

Omdat ik goed ben in communiceren en informatie overbrengen ben ik toen gestart met opleidingen voor trainer/coach. Maar ik ben ook een doener, een ‘handjes uit de mouwen type’ en ik wilde iets doen met alle andere ervaring die ik had opgedaan. Maar hoe kon ik daar geld mee verdienen?

Bij Petra Fehring en de Academie voor Virtueel professionals heb ik geleerd dat ik veel meer kan dan ik dacht en dat daar ook veel werk voor is!

DENK JIJ OOK DAT IEDEREEN KAN WAT JIJ DOET? DAT IS DUS NIET WAAR!

Je vindt het zelf vaak heel gewoon, omdat je er goed in bent!

OP 14 SEPTEMBER STARTEN WE WEER MET OPERATIONEEL SUCCES.

Dus:

· Vind je organiseren, structureren, en regelen superleuk om te doen?

· Wil je opdrachtgevers ontzorgen en helpen bij groei van het bedrijf?

· ​Wil je meer weten over systematiseren en digitaliseren?

· Weet je onvoldoende over online tools?

· Wil je leren een plan van aanpak maken?

Geef je dan nu op!

#professioneel #succes #geldverdienen #baankwijt #VA #VP #opleiding