Mijn vakantie zit er weer op. Ik heb dit jaar genoten van 2 weken in Overijssel op een prachtige plek aan het water.

Het mooie van mijn vak als VA is dat ik zelf mijn tijd kan indelen. En voor de vakanties bereid ik alles goed voor.
Ik werk vast vooruit zodat ik geen zorgen heb over niet gemaakte uren, en met behulp van handige tools plan ik bijvoorbeeld social media posts en mailings in, zodat alles voor mijn klanten netjes doorloopt als ik weg ben.
Dan kan ik lekker luieren en genieten.

En terwijl ik geniet en ruimte krijg in mijn hoofd, komt de inspiratie.
Daar ga ik dan even voor zitten, zodat ik vol nieuwe plannen en ideeën thuiskom en ik weer met nieuwe energie zin aan de slag ga.

Deze vakantie heb ik nagedacht over de SUPERGAVE OPLEIDING die ik in september ga geven voor de Academie voor Virtueel Professionals van Petra Fehring: OPERATIONEEL SUCCES®.

In deze opleiding van 3 maanden, leer je hoe je ondernemers helpt met het systematiseren, digitaliseren en automatiseren van de operationele bedrijfsprocessen, zodat veel stappen vereenvoudigen, de werkprocessen helder zijn en de klantenservice optimaal ingericht is.

Tijdens een BETAALDE PRAKTIJKOPDRACHT leer je HOE je onderzoekt wat er nodig is bij jouw opdrachtgever en via WELKE TOOLS je dat kunt doen.

En wat is er mooier dan anderen helpen bij een vliegende start als VA, mijn eigen beroep?!

Wil je meer weten over Operationeel Succes®, neem een kijkje op de website.