De meeste ondernemers hebben niet eens door hoeveel tijd ze besteden aan allerlei taken in hun bedrijf, terwijl ze eigenlijk hun klanten willen bedienen. Ze hebben een onderneming opgezet met een dienst of een product waar ze goed in zijn en waar hun hart ligt. En dan moeten ze er opeens een heel bedrijf bij runnen.

En daar kan een VA/VP een rol in spelen. Door mee te kijken hoe processen lopen. Welke stappen worden er gezet, wat kan anders, wat kan beter? Welke processen kan je standaardiseren en digitaliseren? Kan je er tools voor inrichten, automatiseren?

As jij dit voor jouw opdrachtgevers van begin tot eind kunt oppakken en uitvoeren en zorgt dat alles op rolletjes loopt, worden de klanten van jouw opdrachtgever beter bediend én je opdrachtgever kan weer kan doen waar hij/zij goed in is.

Is dat wat voor jou en wil je dit proberen in een 3 maanden durende opleiding met een praktijkopdracht waarbij je leert terwijl je werkt?

Dit is dé praktijkgerichte opleiding waarin je SAMEN met je opdrachtgever in 3 maanden tijd enorme slagen maakt om alle operationele taken te systematiseren, digitaliseren en waar mogelijk te automatiseren, zodat je SAMEN met je opdrachtgever het bedrijf verder kunt laten groeien.

Van inventarisatie, plan van aanpak maken tot aan stapsgewijs de aanpassingen doorvoeren, er is zo ontzettend veel te doen voor VA’s op dit gebied. Menig ondernemer weet echter niet eens over de mogelijkheden, laat staan dat ze weten waar te beginnen. De ervaring leert dat ze professionals zoeken die hen daarbij kunnen adviseren en vervolgens de wijzigingen stapsgewijs uitvoeren.

In slechts 3 maanden tijd leren we jou exact hoe je met iedere opdrachtgever vol zelfvertrouwen om de tafel kunt zitten om hem stapsgewijs te begeleiden bij de operationele kant van zijn bedrijf. Je krijgt diverse materialen en checklists die je kunt inzetten om de zaken concreet te maken.

Een onderdeel van deze opleiding is het vormgeven van je eigen aanbod rondom deze expertise. Je ontdekt welke aspecten van de opleiding bij jou passen. Welke insteek jij gaat hanteren. En wat jouw concrete aanbod mét tarief wordt, zodat je dat daarna als Virtueel Professional in de markt kunt aanbieden. Lijkt dat je wat? Kijk dan eens of Operationeel Succes iets voor je is.