Aanbevelingen / Projecten

Diana de Koning Handle With Care Group BV

testimonial

Geboortezorg | Opleidingen en Coaching

Joan en ik hebben intensief samengewerkt tijdens de opbouw van ons nieuwe opleidingsinstituut, en de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe online leeromgeving. Wij hebben onder grote tijdsdruk gewerkt aan: het bepalen van doelen, het vaststellen van processen, en het schrijven van socialmediaposts, websiteteksten en werkinstructies. Daarnaast hebben wij trainingen ontwikkeld die Joan als geen ander kan vertalen naar de medewerker op de werkvloer. Ik ben A-technisch, maar dat is voor Joan geen probleem. Zij vangt alle technische zaken voor mij op en voert deze uit, waardoor ik me kan focussen op het opleidingsinstituut en de inhoud van de trainingen.
Joan is sterk in het overbrengen van informatie en kan zich goed in anderen verplaatsten. Zij is erg goed in haar werkzaamheden en steekt met kop en schouders boven anderen uit. Joan weet ook erg goed verschillende partijen samen te brengen en deze als een goed geoliede machine samen te laten werken. Ze heeft een groot netwerk van collega’s om haar heen die het fijn vinden om met haar samen te werken. Ook al was Joan onbekend met de inhoud van onze trainingen, zij heeft zich in de materie verdiept en zich deze snel eigen gemaakt. Het halen van deadlines is voor haar geen probleem. Dankzij Joan kan ik me bezighouden met de zaken die ik leuk vind en de rest met een gerust hart aan haar over laten. Zij is een aanrader voor iedereen die een zeer professionele VA zoekt. Diana Bakker-deKoning.

Peter Simoons Executive Coach & Alliance Mentor

aanbeveling

Making your business collaborations work (again)

Joan steekt met kop en schouders uit boven alle VA’s waar ik tot nu toe mee gewerkt heb. Zelfstandig en adequaat brengt ze structuur in de marketing en communicatie en vele andere ondersteunende werkzaamheden voor mijn bedrijf. Alles gaat uitstekend, zelfstandig, zonder dat ik ernaar om hoef te kijken. Werken met Joan is uiterst prettig en geeft rust en structuur in mijn bedrijf, werken met haar kan ik dan ook iedereen aanbevelen.

Heleen ter Avest _ Managers EQ

www.ToHandle.nl

Voor Managers-EQ - leer inspireren tot topprestaties

Met Joan werk ik samen aan de toekomst en de doelen van mijn bedrijf. Zij is sterk in het verzorgen van mijn online marketing, communicatie en het automatiseren van terugkerende processen mijn bedrijf. Ook in het meedenken op strategisch niveau is zij een volwaardige sparringpartner en plezierige teamspeler.

Joan is een ervaren professional met veel kennis van de zakelijke wereld en ondernemerschap. Ze is pro-actief en initiatiefrijk met voorstellen en ideeën die passen bij mijn bedrijf. Een waardevolle samenwerking die mij als ondernemer versterkt: ik kan mij focussen op mijn coachschap en ondernemerschap omdat ik weet dat Joan haar zaken kundig geregeld heeft.

Last but not least is Joan een leuk en positief mens om mee samen te werken. Fijn!

Nathalie Vrancken - De Externe Voorzitter 

www.joandevuijst.nlDe Externe Voorzitter (independent chairman), Author book De Nieuwe Voorzitter, People & Change, coaching & verandermanagement:

Joan de Vuijst is een accurate, snel werkende virtual assistant online marketing. Ze denkt mee, is een waardige gesprekspartner en bij haar is afspraak, afspraak. Joan leeft zich snel in, is van vele markten thuis en schrijft makkelijk en goed. Zij is een aanrader voor iedereen die een zeer professionele VA zoekt.
December 8, 2015, Nathalie is Joan's client

 aanbevelingHead of Customer Loyalty | COO Mortgages at ING 

Joan heeft een luisterend oor en een kritische blik op stukken en ideeën. Zij weet een spiegel voor te houden en geeft positieve feed-back. Met haar hands-on mentaliteit, staat Joan dicht bij de medewerkers; Joan is een persoon die graag meehelpt en geïnteresseerd is in het daadwerkelijk werk. 

Joan is goed in het verbinden van mensen. In het combineren van de pro’s en con’s en daarmee een juiste samenstelling bewerkstelligen. Zij weet waar de competenties en/of kennis zit.

Joan blijft niet in het beleid hangen vanuit een ‘ivoren toren’ maar gaat meekijken/helpen aan het front om echt te ervaren hoe het zit en om resultaten te boeken. Hierdoor is zij laagdrempelig voor medewerkers en zichtbaar en weet zij duidelijke resultaten te boeken. Joan was een waardevolle aanvulling in mijn programmateam om Postbank en ING Bank Beleggen samen te voegen tot 1 nieuwe retail-formule.
June 15, 2016, Wesley managed Joan at ING Private Banking

Inge Jaarsma ING

www.joandevuijst.nlManager Business- en Formulemanagement

Joan maakt echt contact met mensen en verdiept zich in de ander. Vanuit dit contact brengt ze mensen vanuit verschillende expertises samen en bereikt ze de van te voren afgesproken doelen. Ze komt vanuit haar creativiteit met concrete ideeën en verbetervoorstellen, en zorgt er voor dat zaken geregeld worden. Joan is in staat om complexe zaken op eenvoudige wijze te verwoorden en uit te leggen. Ze is communicatief sterk, ook qua schriftelijke communicatie. Ik heb haar leren kennen als een betrokken collega, die veel verantwoordelijkheid neemt.
October 28, 2013, Inge managed Joan at ING Private Banking

Saskia Wijen - ING

www.joandevuijst.nl

Saskia Wijen- Product Owner - Productmanager - Agile -Scrum – Beleggen bij ING:

Joan en ik hebben intensief samengewerkt tijdens de opbouw van de nieuwe afdeling Formulemanagement Beleggen, en de ontwikkeling en implementatie van een nieuw ordersysteem voor beleggen. Wij hebben onder grote tijdsdruk gewerkt aan: het bepalen van requirements, het vaststellen van processen, en het schrijven van productinformatie en werkinstructies. Daarnaast hebben wij trainingen ontwikkeld en daarmee alle medewerkers Beleggen voor het nieuwe ordersysteem opgeleid.

Joan is sterk in het overbrengen van informatie en kan zich goed in anderen verplaatsten. Zij gaat altijd voor een gezamenlijk belang; gezamenlijke doelstellingen gaan boven eigen gewin. Joan is loyaal en een teamspeler. Ze heeft een groot netwerk van collega’s om haar heen die het fijn vinden om met haar te werken. Als Joan onbekend is met de inhoud, verdiept zij zich in de materie en maakt zich de kennis eigen. Ze staat open voor advies van collega’s. Het halen van deadlines is voor haar geen probleem. In haar communicatie weet ze zaken zo te benoemen dat de kern van de zaak duidelijk wordt. Ze heeft een goede helicopterview. 
April 7, 2014, Saskia worked directly with Joan at ING Private Banking