OVER JOAN

VA teksten online trainingen

Mijn klanten

Je bent professioneel, zakelijk, creatief en trots op je bedrijf en hebt al een zekere groei en professionaliteit in je bedrijf weten te realiseren. Je durft het aan om stappen te zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Je houdt je bezig met coaching/training, of misschien wel met journalistiek, events, lifestyle of consulting.  Je kunt taken uit handen geven en werkt samen op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en wederzijds respect. We kijken samen wat ik voor je kan doen zodat jij de meeste winst kan behalen.

 

Wat kan ik voor jou doen?

Ik ben sparringpartner en zorg voor meer bereik en omzet door het inzetten van online marketing en het verbeteren van processen. Ik ontzorg je door werk uit handen te nemen bij:

- meedenken over strategie en aanpak
- teksten schrijven of redigeren
- online trainingen schrijven of bewerken
- het automatiseren van ongestructureerde en tijdrovende processen.

Zo help ik je om jouw bedrijf op een hoger level te brengen.

 

Waarom?

Ik geloof in talenten en groei. Als jij doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt, dan sta je in je kracht. Je krijgt energie, wordt er blij van en bereikt meer. En als jouw bedrijf andere mensen helpt om zich te ontwikkelen, dan worden daar weer andere mensen blij van. En dat is wat ik wil: mensen die blij worden van hun werk en zich ontwikkelen en groeien. Want ik geloof dat de wereld daar beter en leuker van wordt.

En dus is het mijn missie om ondernemers die zich bezighouden met ontwikkeling en groei, te ondersteunen met datgene waar ik goed in ben: zoals online marketing, communicatie, productlanceringen, processen automatiseren en meedenken over jouw doelen en strategie.

 

Why me?

Met een achtergrond in mode- en kunst heb ik 17 jaar bij de ING gewerkt als product/formulemanager. De combinatie van creativiteit en kennis van de zakelijke wereld is mijn kracht. Het maakt mijn aanpak creatief, professioneel en resultaatgericht. Ik geef workshops Insights Discovery en ben zelf ook ondernemer. Dus ik ken jouw wereld goed. Ik weet wat er speelt, bij jou en je doelgroep.

Ik heb verschillende marketing en communicatieopleidingen gevolgd bij SRM, TiasNimbas Business School en bij de Academie voor Virtueel Professionals heb ik mij met de vervolgopleiding Virtueel Succes gespecialiseerd in online marketing en online ondernemerschap. Inmiddels ben ik ook docent bij de Academie voor Virtueel Professionals en leid ik daar collega VA's en VP's op.

 

Mijn doel

Met plezier en in goede samenwerking met mijn klanten mooie resultaten neerzetten. Groei en ontwikkeling realiseren op een professionele en inspirerende manier. Commercieel én met aandacht voor de menselijke maat.

ToHandle werkt samen met veel andere ondernemers. Als ik een opdracht zelf niet kan doen, dan heb ik een groot netwerk van ervaren collega's die ik voor je kan inschakelen.

 

Laten we een (virtuele) kop koffie drinken!

Ik maak graag een keer kennis met je om te zien wat ik voor je kan betekenen. We kunnen skypen, bellen of ergens afspreken.
Plan een afspraak in in mijn digitale agenda:  of neem gerust contact op.

 

Ga jij voor ontwikkeling en uitdaging voor jezelf en voor je klanten? Dan ben ik jouw VA!

Digitale groet,

 

marketing

Ik heb een opleiding gevolgd bij de Academie voor Virtueel Professionals. 
Wil jij je ook ontwikkelen tot een professionele VP, lees dan verder op de site of geef je op bij  Academie voor Virtueel Professionals:

 Klik hier om je op te geven bij de Academie voor Virtueel Professionals

va club exclusive_transparant

Kijk voor informatie over workshops en trainingen op ToTrain.nl